Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pleiada Boutique Hotel și Festivalul SFR: primul Wall of Fame din România, cu o stea dedicată lui Florin Piersic

iunie 21, 2019 - iunie 26, 2019

Pleiada Boutique Hotel și Festivalul SFR: primul Wall of Fame din România, cu o stea dedicată lui Florin Piersic

La singurul hotel de cinci stele au fost lansate proiecte unice, au fost găzduiți zeci de invitați  și a fost organizată conferință de presă-eveniment

Pleiada Boutique Hotel a fost partenerul oficial al Festivalului Serile Filmului Românesc, desfășurat la Iași în perioada 12-16 iunie. Singurul hotel de cinci stele din regiunea Moldovei a găzduit mari personalități ale cinematografiei românești, ce au venit la Iași pentru a se întâlni cu publicul la proiecțiile filmelor din program.

Conferința de lansare s-a desfășurat în cadrul hotelului și a fost una eveniment. A reunit, la aceeași masă, organizatorii, partenerii și nume importante din cinematografie: Florin Piersic, Ion Dichiseanu, Ileana Popovici, Ioana Pavelescu, Șerban Marinescu, George Mihăiță, Adina Pintilie, Natașa Raab. Tot atunci a fost lansat o ediție specială a plicului Romfilatelia, dedicat Iașului prin Festivalul SFR, prezentat de către Directorul General al companiei, Cristina Popescu.

După conferința de deschidere, Pleiada Boutique Hotel a inaugurat Pleiada Wall of Fame, primul de acest gen din România, inițiat de un hotel. Cele cinci stele au un început cinematografic, pentru că prima i-a fost dedicată actorului Florin Piersic, căruia i-a fost dedicată ediția de un deceniu a Festivalului SFR. Următoarele patru stele le vor fi dedicate personalităților marcante din societatea românească.

 

În cadrul SFR a fost lansat proiectul Cine-piscina, o noutate în Iași, ce aduce în același loc relaxarea SPA și filmul. La Pleiada SPA a fost difuzat filmul Povestea unui pierde-vară, în regia lui Paul Negoescu. Comedia românească a adunat în jur de 30 de participanți, fiind un eveniment cu locuri limitate, exclusivist. În cadrul vizionării, participanții s-au bucurat de un cocktail atractiv și de atmosfera unică din zona de SPA a hotelului.

“Am avut noutăți ce au completat atmosfera din hotel și au deschis noi idei de proiecte pentru Pleiada. Ne place să ne știm deja iubiți și apreciați, ca într-un film bun, de către cei mai mari ai cinematografiei noastre. Festivalul SFR trebuie susținut așa cum trebuie susținute toate inițiativele culturale bune din Iași, care schimbă fața orașului și ne deschid drumurile spre și dinspre orașul nostru”, precizează Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel.

 

Festivalul SFR s-a încheiat pe 16 iunie, iar cea de-a 10-a ediție a adunat peste 7.000 de spectatori la proiecții și evenimente, după datele organizatorilor.

Detalii

Începe:
iunie 21, 2019
Se termină:
iunie 26, 2019
Categorie Eveniment: