Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Picanterii literare cu arome de vacanță (ateliere de gătit)

august 27, 2019 @ 11:00 am - 1:00 pm

Gratuit

Picanterii literare cu arome de vacanță (ateliere de gătit)

Ca în fiecare vară, activitățile recreative organizate de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași s-au bucurat de un imens succes nu doar în rândul publicului tânăr și foarte tânăr, mărturie stau sutele de copii participanți și nenumăratele mesaje de mulțumire sau de felicitare primite de la părinți. Vacanța este pe sfârșite și pregătim noi activități pentru perioada imediat următoare începerii anului școlar, însă până atunci îi invităm la activitățile programate în ultima săptămână a programului „Biblioteca de vacanță”, derulat în această vară sub genericul „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”.

Marți, 27 august 2019, ora 11.00: Picanterii literare cu arome de vacanță (ateliere de gătit), la care vom răsfoi pasaje culinare din cărți cu exemplificări practice, prin transpunerea textului în produse culinare, precum și ghicitori cu fructe, iar la final vom avea parte și de un mic concurs de degustare pe nevăzute.

Participarea la toate aceste activități este gratuită, dar este condiționată de deținerea unui permis de intrare la biblioteca noastră, permis care se obține gratuit în baza actelor de identitate. Pentru o bună organizare, rugăm doritorii să trimită un e-mail la adresa programe@bjiasi.ro sau să ne apeleze telefonic, la numărul 0753024405, precizând și numărul de permis. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.

Detalii

Dată:
august 27, 2019
Oră:
11:00 am - 1:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Organizator

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași

Loc de desfășurare

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași
Bd. Stefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin
Iași, 700063 România
+ Hartă Google
Telefon
+40 332 110 044
Vezi site-ul web Loc de desfășurare