Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pentru 2554 de copii din 35 de sate, Moș Crăciun există prin campania  „Fii și tu Moș Crăciun!”

decembrie 15, 2018 - decembrie 21, 2018

Pentru 2554 de copii din 35 de sate, Moș Crăciun există prin campania  „Fii și tu Moș Crăciun!”

Fundația Bethany va îndeplini dorințele de Crăciun a 2554 de copii din 35 de sate din județul Iași, prin campania „Fii și tu Moș Crăciun!”. Organizată pentru al patrulea an consecutiv, campania reprezintă o reală mobilizare de forțe pentru ca fiecare copil să-și primească darul mult visat. Copiii i-au trimis lui Moș Crăciun o scrisoare în care au trecut dorințele lor cele mai mari, iar Fundația Bethany a mobilizat comunitatea în căutare de oameni generoși care să se transforme în Moș Crăciun pentru fiecare dintre ei. 57 de companii și peste 250 de donatori individuali au „adoptat” scrisorile copiilor și pregătesc cadourile.

„Prin campania Fii și tu Moș Crăciun!, ne-am dorit să-i învățăm pe copiii de la sate să îndrăznească să creadă în visurile lor. Și avem aproape o comunitate frumoasă de oameni care ne susțin și care înțeleg la fel ca noi importanța acestui lucru. Satele în care mergem să ducem cadouri se animă de o bucurie generală pentru că toți copiii primesc exact ce și-au dorit. Bucuria și emoția sunt la fel de mari și pentru donatori. Îi invităm pe toți cei implicați să vină împreună cu noi când ducem cadourile, să trăiască aceste momente alături de copii și să cunoască dificultățile cu care se confruntă școlile din mediul rural. Și-i invităm să fie alături de programele noastre tot restul anului pentru ca împreună să facem o schimbare în bine în viitorul acestor copii. ” – a declarat Georgiana Vieru, Manager Atragere de Fonduri la Fundația Bethany și coordonatorul acestei campanii.

În perioada 11 – 21 decembrie, caravana de Crăciun a Fundației Bethany se va pune în mișcare și va porni să ducă darurile și multă bucurie copiilor de grădiniță și din clasele primare din cele 35 de sate. Mulțumim partenerilor care ne susțin în acest demers: Promer Group, Agenția de publicitate Încotro, HTR Spedition, Migdalin.

Mulțumim companiilor implicate în pregătirea cadourilor: Webhelp, Continental Automotive, Oodrive, NTT Data, Kidsmania, Accenture, Amazon Development Center Iași, LEVI9 IT Services, VEO Woldwide Services, Softvision, Pentalog, MAMBU, Delphi Technologies, Optymyze, SCC, CRF Health, TIVO, Edurom, Harte Hanks, Focality, Maxcode, Basware, Mios România, Bitdefender, Beenear, Endava, Codeless, E.ON Software Development, Digital Science, Romsoft, ESET, Alten, CODE932, Atexis, Veoneer, Vast Visibility, Arcadis, Electra, UBIS, Gemini CAD Systems, HTR Spedition, BSS ONE, Vetro Solutions, All Cio Invest, Osram Continental, Cegeka, Wink Public Multimedia, Conduent, ARCADIA – Spitale și Centre Medicale, H&M.

Despre Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany este o organizaţie neguvernamentală care urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor, a tinerilor şi a familiilor acestora, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţa socială. Cu peste 22 de ani de activitate în România, programele fundației vizează activități de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilități, proiecte de încurajare a educației în mediul rural și, în general, promovarea unor practici profesioniste în lucrul cu copiii care provin din medii dezavantajate. Nu în ultimul rând, Fundația Bethany promovează voluntariatul și filantropia ca modalități de implicare în viața comunității.

Mai multe detalii regăsiți pe pagina campaniei facebook.com/suntsieumoscraciun/ și pe pagina Fundației Bethany: facebook.com/FundatiaBethany.

Detalii

Începe:
decembrie 15, 2018
Se termină:
decembrie 21, 2018
Categorie Eveniment:

Organizator

Fundația Serviciilor Sociale Bethany
Telefon
0232 278 535
Email
iasi@bethany.ro
Vezi site-ul web Organizator