Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pentalog lansează pentru al șaptelea an consecutiv programul de stagii dedicat studenților în IT – PentaStagiu

martie 12, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Gratuit

Pentalog lansează pentru al șaptelea an consecutiv programul de stagii dedicat studenților în IT – PentaStagiu


12 martie 2019, ora 18:00, Ateneu, Iași
– Pentalog lansează o nouă ediție a programului de formare profesională în domeniul IT, PentaStagiu, în prezența a peste 200 de invitați (foști absolvenți, reprezentanți ai Universităților partenere, media, Primăria Iași și alte instituții implicate în dezvoltarea sectorului IT din Iași).

Ediția din acest an este cea mai amplă din 2012 până acum:


– Peste 1.200 de persoane și-au depus aplicația pe platforma noastră online (stagiu.pentalog.ro) din 3 orașe ale României: Iaşi, Suceava, Galaţi.
– Punem la dispoziția participanților 10 stagii de formare în tehnologiile Front-End, Java, .NET, PHP, Quality Assurance/Software Testing, Quality Assurance/Automation Software Testing, SWIFT, Android, Business Analysis, Scrum Master, în 4 module de pregătire.
– Peste 35 de specialiști din Pentalog sunt mentori în cadrul acestui proiect, punând la dispoziția participanților cunoștințe în arii de activitate precum domeniul financiar-bancar, editori software, e-commerce, distribuţie şi logistică, industrie, telecomunicaţii, turism, energie, sănătate și social.
– Stagiul se va desfășura în perioada martie-iulie 2019. PentaStagiu vine în completarea pregătirii academice şi se adresează studenţilor care doresc să acumuleze o primă experienţă profesională şi să beneficieze de cursuri de formare tehnică, dar şi de workshopuri dedicate comunicării şi lucrului în echipă.

Pentalog susţine dezvoltarea competenţelor în domeniul tehnologiei şi inovaţiei, acordând o atenţie deosebită formărilor profesionale la nivel universitar şi derulării programelor de stagii în parteneriat cu universităţi de prestigiu din România.

Despre Pentalog:


Pe piața din România, compania Pentalog activează din 1999 şi numără agenţii în 4 oraşe (Braşov, Bucureşti, Iaşi şi Cluj), oferind servicii IT de cea mai înaltă calitate, pentru 230 de clienţi activi în Europa, Statele Unite, etc.

Pentru mai multe detalii:


Georgiana Olaru, Coordonator PentaStagiu
molaru@pentalog.com

Detalii

Dată:
martie 12, 2019
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Organizator

Pentalog
Telefon
+40 332 106 152
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare