Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Pârtia de Cultură”. Campanie de ecologizare – Pârtia de ski, Sărărie

martie 30, 2019 @ 10:00 am - 1:00 pm

Gratuit

„Pârtia de Cultură”. Campanie de ecologizare – Pârtia de ski, Sărărie

30 martie, ora 10.00 – „Pârtia de Cultură”. Campanie de ecologizare – Pârtia de ski, Sărărie.

Întrucât ne dorim ca în Iași să fie organizate cât mai multe evenimente culturale de anvergură și pentru că vrem să contribuim direct la crearea unor condiții normale de desfășurare a acestora, vă invităm la o amplă campanie de ecologizare, prin care să transformăm „PÂRTIA de SKI” în „PÂRTIA de CULTURĂ”!

Organizatorii acestui eveniment sunt: Ateneul din Iași, Primăria Municipiului Iași, Salubris Iași, Citadin, SC Servicii Publice Iasi SA, Direcția Silvică Iași, Casa de Cultură a Studenților Iași, organizatorii festivalurilor Rock’n’Iasi Open Air 2019, Rocanotherworld și SC Stefana SRL.

Suntem convinși că acesta nu este doar visul echipei Ateneului din Iași, așa că #HAIȘÎTU, sâmbătă, 30 martie, la o acțiune de ecologizare a pârtiei de ski din Sărărie!

Invităm, astfel, pe toți cei care doresc să se implice în acest demers inițiat de Ateneul din Iași, dar sprijinit de autorități și reprezentanți ai mediului privat, să se alăture cauzei și să sprijine transformarea Pârtiei de Ski în „Pârtie de cultură”!

În intervalul 9.30 – 10.00 așteptăm participanții în partea de sus a pârtiei, la cabane, pentru înregistrare și instructaj, urmând ca de la ora 10.00dăm startul transformării estetice a pârtiei.

 

Free Pass la Concertul IRIS! Înscrie-te la „Pârtia de Cultură”!

Doritorii care vor să participe la evenimentul de ecologizare și își doresc, de asemenea, să îi vadă pe cei de la IRIS, într-un concert incredibil ce va fi susținut la Ateneul din Iași, vineri, 29 martie 2019, începând cu ora 19.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, sunt invitați să completeze online un formular, până vineri la ora 16.00, în baza căruia vor primi invitații la concert.

 

Link formular înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYw_QUgj6Kq_qUFXGe2dQ3AxzvGu_A4sCo7Gy_5eDX6zAVjQ/viewform?fbclid=IwAR14LEHKK8_ZkESBe5RcbjIqHJlqIXw2TVLAJx4ohTfHpB9lPOdpkHIhWH8

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/428748417891923/

Detalii

Dată:
martie 30, 2019
Oră:
10:00 am - 1:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Organizatori

Ateneul din Iași
Primăria Municipiului Iași

Loc de desfășurare

Pârtia de Ski Iași
Șos. Sărărie nr 78
Iași, România
+ Hartă Google