Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Mărțișoare cu patina timpului și create de artiști plastici, în week-end, la Palas Iași

februarie 22, 2019 @ 10:00 am - martie 3, 2019 @ 10:00 pm

Mărțișoare cu patina timpului și create de artiști plastici, în week-end, la Palas Iași

Primăvara este foarte aproape, așa că în ansamblul Palas își fac prezența vestitorii săi cu șnur alb și roșu. În acest week-end, clienții pot alege simboluri și cadouri deosebite, de la târgul de obiecte de artă și antichități sau de la expoziția de mărțișoare create de artiști plastici.

Vineri, pe 22 februarie 2019, la Palas începe o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Zeci de anticari din diferite colţuri ale ţării vor împărtăşi cu vizitatorii pasiunea pentru cele mai frumoase şi interesante obiecte cu patina timpului. Cei care doresc să îşi îmbogăţească propriile colecţii sau caută un mărţișor aparte vor găsi la parterul Atriumului o varietate de piese cu dichis: bijuterii, numismatică, filatelie, ceasuri, porţelanuri, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole înnobilate de trecerea timpului. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart şi poate fi vizitat până duminică inclusiv.

Sâmbătă, în Atrium Palas, zona magazinului Zara, începe primul eveniment care anunţă primăvara prin mărţișoare realizate de artiști plastici și designeri locali. „Atelierul Artistului” aduce în atenţia publicului vestitori ai anotimpului florilor, realizaţi prin tehnici plastice, din sticlă, ceramică, piele, lemn sau metale.

Atelierul este format din tineri artişti vizuali, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici, care vor impresiona prin micile lor opere de artă, transpunând tradiţionalul mărţișor într-o interpretare modernă și artistică. Cei curioși să vadă cum s-au născut creaţiile cu personalitate îi vor putea vedea pe expozanţi la lucru și să le admire tehnica și măiestria.

Pe lângă mărţișoare create cu măiestrie, printre propunerile artiștilor se numără și bijuterii unicat, realizate din ceramică, lemn, piele, metale sau din mici mecanisme de ceas, piese vestimentare cu broderie handmade sau pictură textilă, agende îmbrăcate în coperţi din lemn sau piele personalizate, felicitări desenate manual, accesorii din piele cu motive tradiţionale, tablouri, păpuși, obiecte decorative și multe alte sugestii inspirate de cadouri pentru persoanele dragi. Expozanţii cu talent artistic vor fi prezenţi la Palas până pe 3 martie.

Detalii

Începe:
februarie 22, 2019 @ 10:00 am
Se termină:
martie 3, 2019 @ 10:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare