Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Învață să ai încredere în tine!” – atelier de dezvoltare personală prin tehnici actoricești

iulie 5, 2017 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Gratuit

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează în luna iulie 2017 atelierul de lucru cu tema „Învață să ai încredere în tine!”. Printre obiectivele urmărite se numără dezvoltarea abilităţilor de autocunoaştere şi intercunoaştere, optimizarea încrederii în sine, dobândirea unor atitudini necesare dezvoltării profesionale și/sau personale.

Atelierul se adresează tuturor celor care doresc să-și învingă timiditatea, emoțiile și nesiguranța, mai ales atunci când sunt puși în situația de a vorbi în fața unui auditoriu, dar și celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire în public.

Cele trei module se vor desfășura o dată pe săptămână, în fiecare zi de miercuri, începând cu 5 iulie 2017, de la ora 17.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa Sindicatelor, Bd. Socola, nr. 34) și vor avea o durată de 2 ore fiecare.

Temele cuprind comunicarea publică, gestionarea emoțiilor și limbajul non-verbal și sunt structurate după cum urmează:

  • 5 iulie – Public Speaking: cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a face o prezentare (exerciții de pronunție, dicție, intonație, tonalitate).
  • 12 iulie – Gestionarea emoțiilor: Cum scapi de nodul din gât? (tehnici actoricești de relaxare).
  • 19 iulie – Limbajul non-verbal: Ce facem cu mâinile? (gestică, mimică, privire).

Trei lucruri care ne sperie, trei lucruri pe care le facem în fiecare zi inconștient, dar pe care le vom conștientiza în cadrul cele trei întâlniri.

Atelierul va fi susținut de Bogdan Matei, actor la Teatrul Municipal Bacovia (Bacău), absolvent al Universității de Artă „George Enescu” cu o experienţă de 17 ani pe scena mai multor teatre din țară și trainer-formator.
Participarea este gratuită, pe bază de înscriere prealabilă. Vârsta minimă este de 16 ani.

Înscrierile se fac prin telefon, la numărul 0332110044, pe e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro sau direct la sediul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași – Serviciul Proiecte și Programe Culturale (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile Comerciale, mezanin).

Detalii

Dată:
iulie 5, 2017
Oră:
5:00 pm - 7:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Organizator

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași

Loc de desfășurare

„Ion Creangă” (Casa Sindicatelor) a Bibliotecii Județene Iași.
Bulevardul Socola 134
Iasi, 700187 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 435 158