Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

“Hai să cântăm”/ SING 3D – a treia difuzare

februarie 15, 2018 @ 1:30 pm - 3:00 pm

Lei15.00

Regia: Garth Jennings
Cu: Tori Kelly, Matthew McConaughey, Nick Kroll, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Seth MacFarlane, Taron Egerton
Gen: animație
Durata: 110 minute

Universul fabulos cu care ne-au obișnuit studiourile Illuminations Entertainment, producătorii filmelor Despicable Me, Minions, îl regăsim și în filmul Hai să cântăm / Sing, o poveste despre ambiție, schimbare, îmbinată cu mult optimism și bună dispoziție. Filmul a fost distins cu două premii și a avut 22 de nominalizări dintre care 2 nominalizări pentru Globul de Aur.

Acțiunea lungmetrajului are la bază intenția lui Buster Moon, un koala stilat, de a-și salva teatrul care a trecut cu mult de zilele sale glorioase. Astfel, ajunge la concluzia că un concurs muzical este cea mai bună soluție.

Deși este prezentată o lume colorată, ludică, personajele ce îi aparțin întruchipează tipologii umane, conturate precis, cu puncte tari și slabe.

Astfel, în finală ajung cinci concurenţi: un şoarece iubitor de jazz (Seth MacFarlane), al cărui discurs este la fel de isteţ precum trucurile sale, o adolescentă elefant timidă, cu o voce minunată, dar cu trac (Tori Kelly), o mama epuizată a 25 de purceluşi (Reese Witherspoon), care visa în adolescenţă la o carieră muzicală, o gorilă, fiu de gangster (Taron Egerton), dornic să se lase în urmă moştenirea necinstită a familiei şi un porc spinos, fan punk rock (Scarlett Johansson), care visează la o carieră solo după ce a fost dată afară de colegii de trupă şi părăsită de arogantul său partener.

Detalii

Dată:
februarie 15, 2018
Oră:
1:30 pm - 3:00 pm
Cost:
Lei15.00
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare