Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Operelor Independente – Spectacol experiment ,,Extrinsec”

mai 19, 2018 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Lei10.00

Festivalul Operelor Independente – Spectacol experiment ,,Extrinsec”

„Extrinsec” este un spectacol de teatru muzical experimental, care pune reflector pe om în singurătea şi intimitatea lui.

Acest spectacol încearcă să arate omul fără nici o carcasă, fără filtru şi cât mai vulnerabil. Despachetăm omul de aparenţe, nevoia de a mulţumi sau impresiona pe ceilalti, frica de singuratate, nevoia de acceptare , ca să vedem dorinţa imensă de a nu rămâne singuri şi toate compromisurile pe care le facem din această cauză.

“Extrinsec” pune în contrast planul exterior şi planul interior al omului. Planul exterior este prezent în spectacol prin simbolul hainei, de aceea scenografia este alcătuită din multe, multe haine, aceste “ coperţi “ care creează o aparenţă despre cine am putea fi. Pentru că interiorul omului este atât de complex numai împreună cu muzica am putut aprofunda şi vorbi despre sufletul omului.

În acest spectacol se cântă muzică veche românească, muzica ce vorbeste despre singurătate, dor, bucurie, dragoste. „Extrinsec” este  un spectacol despre cum împachetăm cel mai frumos singurătatea, frica, nevoia de accepare şi vunerabilităţiile noastre.

Regia: Adonis Tanța

Spectacolul de teatru muzical experimental „Extrinsec”, urcă pe scena Ateneului din Iași, în cadrul Festivalului Operelor Independente, ediția a II-a, sâmbătă 19 mai, ora 18, Sala Mică de Spectacole.

Detalii

Dată:
mai 19, 2018
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Lei10.00
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare