Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Folcloric „Cătălina” și Târg de Artă și Antichități, la Palas Mall

iulie 26, 2019 @ 10:00 am - iulie 28, 2019 @ 10:00 pm

Gratuit

Festivalul Folcloric „Cătălina” și Târg de Artă și Antichități, la Palas Mall

Zilele acestea, în parcul ansamblului Palas Iași răsună muzica românească, cu prilejul desfășurării Festivalului Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret „Cătălina”. Totodată, pasionații de obiecte cu patina timpului vor descoperi piese de o frumusețe aparte, la Târgul de Artă și Antichități.

 

Până vineri, 26 iulie 2019, parcul Palas este scenă pentru 29 de ansambluri, participante la cea de-a XXV-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret „Cătălina”. Evenimentul dedicat portului, muzicii și dansurilor populare îi va avea protagoniști pe tineri artiști îndrăgostiți de tradițiile din Spania, Rusia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Polonia, Republica Moldova și România. Țara noastră va fi reprezentată de ansambluri din Arad, Gorj, Olt, Brăila, Tulcea, Vaslui, Neamț, Maramureș, Bistrița, Suceava, Iași. Evenimentul cuprinde și secțiuneameșteșugurilor populare. Festivalul Internaţional de Folclor „Cătălina” este organizat de Palatul Copiilor și Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Sâmbătă și duminică, la parterul Atriumului Palas Mall se desfășoară Târgul de Artă și Antichități. Toți cei pasionați de frumos și de poveștile trecutului vor descoperi obiecte aparte, care să le îmbogățească colecțiile sau să ofere un plus de personalitate locuinței lor. Târgul reunește numeroși expozanți din toate colțurile țării, dornici să prezinte obiectele cu dichis: piese de mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale a căror valoare a sporit odată cu trecerea timpului.

Detalii

Începe:
iulie 26, 2019 @ 10:00 am
Se termină:
iulie 28, 2019 @ 10:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare