Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Expoziție de pictură – Ștefania Roxana Grigoriu

martie 2, 2019 - martie 30, 2019

Gratuit

Expoziție de pictură – Ștefania Roxana Grigoriu

Galeria de Artă Grand Hotel Traian din Iași etalează pe simeze în perioada 2 – 30 martie 2019 expoziția de pictură a tinerei artiste Ștefania Roxana Grigoriu, studentă la Facultatea de Arte Vizuale și Design din Iași, secția Arte Textile – Design Textil.

„Lucrările sale oferă tuturor iubitorilor de artă șansa unei călătorii în lumea expresiilor și a emoțiilor transmise de universul monocrom Albastru. Această culoare a spiritualității și a loialității îmbracă fiecare tablou într-o lumină misterioasă, ireală.

Concentrând rafinamentul paletei cromatice într-o secvență concisă, expoziția “un Ocean de culoare” oferă spre contemplare o colecție de frânturi de visuri, o simfonie cromatică în care formele se topesc printre gene. Apa, florile, păsările sunt pretexte tematice pentru o reverie sensibilă la care suntem invitați de tânăra artistă.„ Lector univ. dr. Ecaterina Mărghidan

” Oceanul cuprinde o infinitate de nuanțe de albastru și o infinitate de vietăți marine. Eu iubesc albastrul începând cu adâncul marii și terminând cu înaltul cerului. Vă invit și pe dumneavoastră sa descoperiti micul meu ocean”. Ștefania Grigoriu

 

Lucrările expuse în perioada 2-30 martie 2019 sunt de vânzare iar intrarea în galerie este gratuită.

Galeria Grand Hotel Traian este situată în incinta Hotelului Traian Iași, construit în anul 1882, după planurile celebrului architect Gustave Eiffel.

Details

Start:
martie 2, 2019
End:
martie 30, 2019
Cost:
Gratuit
Event Categories:
,

Venue

Galeria de artă ”Grand Hotel Traian”
Piaţă Unirii 1
Iași, 700056 România
+ Google Map
Phone
0232 266666
View Venue Website