Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Expoziția de pictură „Poveste sentimentală” – Constantin Tofan

aprilie 20, 2021 @ 6:00 pm - aprilie 30, 2021 @ 6:00 pm

Gratuit

Expoziția de pictură „Poveste sentimentală” – Constantin Tofan

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași are plăcerea să vă invite marți, 20 aprilie 2021, ora 18.00 la vernisajul expoziției de pictură “Poveste sentimentală”.

Profesor la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Constantin Tofan aduce în atenţia publicului opere din creaţia proprie care ilustrează concordanţa dintre dragoste și primăvară, anotimp în care  iubim și celebrăm natura. 

Etalate pentru prima dată și construite pe un subiect de factură emoțională, lucrările se disting  printr-o calitate perfectă a execuţiei, fiind valorificate și dintr-o perspectivă interdisciplinară înspre marca vizuală a compozițiilor și tehnicilor proprii de autor.

În spaţializarea tematică descoperim o poezie a frumosului, flori și peisaje caracterizate de o sensibilitate deosebită, cu puternice note de contrapunct și  spaţii fluide pline de romantism prin care curg în tandem seva culorilor și talentul marelui maestru.

Prin intermediul celor 10 zile ale evenimentului deschis în perioada 20 – 30 aprile 2021 la de Galeria de artă “Th. Pallady” din Iași ne propunem să facilităm vizitatorilor vizionarea unor minunate poezii multicolore!

Evenimentul va fi prezentat de criticul de artă, Maria Bilașevschi.

Vă așteptăm cu drag!

 

Coordonator de eveniment, profesor Carmen Sîrbu

Details

Start:
aprilie 20, 2021 @ 6:00 pm
End:
aprilie 30, 2021 @ 6:00 pm
Cost:
Gratuit
Event Categories:
,

Organizer

Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi
Phone
0752550184
Email
contact@uapriasi.ro
View Organizer Website

Venue

Galeria de artă „Theodor Pallady”
Alexandru Lăpușneanu 7-9
Iași, 700259 România
+ Google Map