Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Expoziţia de fotografie „Fălticeni, târgul meu boem”

iunie 4, 2019 - iunie 28, 2019

Gratuit

Expoziţia de fotografie „Fălticeni, târgul meu boem”

Clubul Fotografilor Suceveni, împreună cu Clubul Fotografilor Iaşi, vă invită marţi, 4 iunie, la ora 18.30 la vernisajul expoziţiei de fotografie a fotografului fălticenean, Codrin Anton.

Organizată sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR), expoziţia „Fălticeni, târgul meu boem” va putea fi vizionată pe tot parcursul lunii iunie în sala „Labirint” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”, din Copou.

Expoziţia fotografului fălticenean, membru în AAFR şi al Clubului Fotografilor Suceveni, a fost prezentată pentru prima dată chiar în oraşul de pe Şomuz. În decembrie, fălticenenii au putut admira o serie de 40 de fotografii cu oraşul lor drag, într-o viziune aparte prin care fotograful a dorit să surprindă latura frumoasă a locurilor binecuvântate cu frumuseți și oameni pe măsură.

„Toate aceste mici bijuterii-fotografii par a fi acompaniate în surdină de ritmurile enesciene ale Rapsodiei Române. Chiar și numele lor are încărcătură metaforică și adâncă trăire: „Oglindire” ,„Planuri”, „Printre lumi”, „Ritm matinal”, „Ultimul dans”, „Direcții”.

Puseuri de timp fermecat. Ieri și azi. Frumusețea e nepieritoare. Expoziția de fotografii Târg boem la centenar poate sluji acestui deziderat nobil. Este o provocare pentru evocarea, conservarea, cunoașterea și popasul în memoria colectivă a acestei zone cu frumuseți neasemuite, dătătoare de liniște și confort.” – prof. Mioara Gafencu – „Fălticeni, târg boem – ghid turistic şi sentimental” – https://www.cronicadefalticeni.ro/falticeni-targ-boem-ghid-turistic-si-sentimental/

Fotografia este pentru Codrin o mare iubire. Și o mare provocare, iar acum a venit momentul ca expoziţia sa să ajungă pe meleagurile dulci ale Ieşilor, întâiul periplu, după Fălticeni, în drumul său prin întreaga Românie.

Un interviu cu autorul cadrelor ce vor fi prezentate în vernisaj pe 4 iunie puteţi citi accesând link-ul următor:
https://www.cronicadefalticeni.ro/targ-boem-la-centenar-expozitie-de-fotografie-cu-si-despre-falticeni/

Notaţi-vă în calendar: 4 iunie, ora 18.30.
Vă aşteptăm la venisaj!

 

http://clubulfotografiloriasi.ro/expozitia-de-fotografie-falticeni-targul-meu-boem/
https://www.facebook.com/events/592746894570080/

Detalii

Începe:
iunie 4, 2019
Se termină:
iunie 28, 2019
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Clubul Fotografilor din Iași
Email
http://clubulfotografiloriasi.ro/contact/
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Casa de Cultură „Mihai Ursachi”
Bulevardul Carol I (Parcul Copou)
Iași, 700506 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 267547
Vezi site-ul web Loc de desfășurare