Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Eveniment caritabil „Părinți și copii… artă pentru viață”

decembrie 3, 2019 @ 2:00 pm - 5:00 pm

Eveniment caritabil „Părinți și copii… artă pentru viață”

Învățătoarea Alina Vasiliu din Iași este unul din oamenii foarte dragi ai orașului, fiind foarte iubită atât de cadrele didactice, cât și de părinții și copiii din clasele ei, dar, la doar 39 ani este diagnosticată cu cancer avansat la mediastin, urmând cure grele cu citostatice și radioterapie. Din păcate, organismul nu răspunde la tratament. În urma transmiterii actelor medicale în străinătate și în urma solicitării unui ajutor pentru salvarea vieții domniei sale, avem următoarele răspunsuri: medicii din Germania au studiat documentele medicale și nu ne pot ajuta, medicii din Austria au studiat actele medicale și au cerut să se repete la ei toate investigațiile de la zero și recoltarea unei noi biopsii din mediastin, însă nu știm dacă starea Alinei îi permite asta, medicii din Turcia au acceptat să o programeze în regim de urgență la tratament, oferind o speranță la viață însă, acum, pe ultima sută de metri au cerut efectuarea unui Pet-CT.

Zilele acestea tocmai a fost trimis rezultatul și la Pet-CT în două spitale din Turcia și începând de mâine, 2 decembrie 2019, se așteaptă vești. Având în vedere că în urma efectuării Pet-CT-ului reies modificări și la nivelul colonului, marți urmează să se efectueze și o colonoscopie. Starea Alinei se degradează pe zi ce trece. Are dureri tot mai mari, au apărut noi ganglioni vizibili și în zona cervicală și la gât. Nu poate mânca, este foarte slăbită și speriată.

Acum este acel moment când putem fi alături de cei care au foarte mare nevoie de noi. Vă rugăm, fiți alături de învățătoarea din Iași Alina Vasiliu! Atașăm telefonul și contul soțului ei, domnul Ilie Vasiliu: Tel: (0742) 063 316, Cont lei: RO 80 INGB 0000 9999 0065 6258 sau IBAN: RO82INGB0000999909714955, Banca: INGB CENTRALA, Moneda: EUR, SWIFT: INGBROBU, BIC: INGB”, Nicoleta Giurcanu Crăciun, realizator emisiuni la Infinit TV.

În scopul declarat mai sus vă rugăm să sprijiniți inițiativa de a organiza un eveniment caritabil în care câțiva părinți artiști recunoscuți în plan local, național și chiar internațional, împreună cu copiii lor artiști își vor da mâna pentru a strânge măcar o parte din banii necesari doamnei Alina Vasiliu. Muzică și dans, bucurie și speranță… în dar!

Evenimentul caritabil care va avea loc în ziua de 3 decembrie 2019, începând cu ora 14.00, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Tineretului.

Vă mulțumim pentru sprijin!

Details

Date:
decembrie 3, 2019
Time:
2:00 pm - 5:00 pm
Event Category:

Venue

Casa de Cultură a Studenţilor
Strada Vasile Conta 30
Iași, 700106 România
+ Google Map
Phone
0232 410615
View Venue Website