Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Eu sunt fata”

mai 18, 2018 @ 6:00 pm - 7:30 pm

Lei10.00

„Eu sunt fata”

Regia: Iuliana Moraru

Cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a reuși să supraviețuim? Care ne sunt limitele și ce compromisuri suntem capabili să facem pentru a reuși? Aflăm vineri, 18 mai 2018, ora 18, în Sala Mică de Spectacole a Ateneului din Iași.

Drama unei femei ce alege să se prostitueze pentru a-și permite un trai decent. O poveste despre ororile vieții de noapte din mahalale și cartiere obscure, dar și despre speranța și curajul unei educatoare,despre o lume dură de unde puțini pot ieși sunt concentrate într-un spectacol de 50 de minute.

Spectacolul “Eu sunt fata” ne prezintă realitatea dură în care trăim și pe care adesea ne facem că nu o vedem. Adevăruri spuse cu voce tare, care dor, pentru că adesea ne mințim pentru a putea supraviețui…

“Norocul nostru că Ăl de Sus ne-a făcut gândurile mute. Dacă ne-ar fi dat darul să ne auzim unul altuia gândurile, mamă, ce-ar fi fost“. “Eu sunt vulgară cu glas tare. Asta-i diferența.” “Doar noi și nebunii spunem ce gândim. Suntem cele mai sincere făpturi de pe lume“.

În spatele fetei vulgare se ascunde un suflet pur care are nevoie de ajutor. Mii de femei cad pradă iluziei că o viață lipsită de nevoi materiale este tot ceea ce contează.. Și de fiecare dată se dovedește că nu este așa… V-am făcut curioși? Haideți să descoperim împreună destinul educatoarei. Oare va avea norocul frumușicăi din celebrul film “Pretty women” sau…

Detalii

Dată:
mai 18, 2018
Oră:
6:00 pm - 7:30 pm
Cost:
Lei10.00
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare