Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Drumul către viață. Facultatea și (sau) Cariera – prelegere susținută de psiholog Ioana Monica Ciolan

februarie 27, 2020 @ 10:00 am - 12:00 pm

Drumul către viață. Facultatea și (sau) Cariera – prelegere susținută de psiholog Ioana Monica Ciolan

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită joi, 27 februarie 2020, de la ora 10.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola nr. 134) la un atelier pentru liceeni și nu numai.

Ioana Monica Ciolan, psiholog în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și psihoterapeut specializat în terapia ericksoniană, hipnoză și programare neuro-lingvistică, va vorbi despre o temă de interes pentru tineri: „Drumul către viață: Facultate și (sau) Cariera”. Putem să le îmbinăm sau ne concetrăm pe doar una dintre ele vom afla în cadrul întâlnirii.

 

Activitatea face parte din  Proiectul Viață și spiritualitate”, prin intermediul căruia facilităm schimbul de experienţă, cunoaştere şi informaţii către publicul direct interesat, cât și un cadru de întâlnire și interacţiune pentru membrii comunităţii. Invitații sunt specialişti din diverse domenii de activitate. Totodată, urmărim sondarea interesului publicului pentru diverse tematici din zona curentelor spirituale, pentru a ajusta și oferta de carte a Bibliotecii.

Detalii

Dată:
februarie 27, 2020
Oră:
10:00 am - 12:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași

Loc de desfășurare

Filiala „Ion Creangă” a Bibliotecii Județene Iași
Casa Sindicatelor, Bd. Socola nr. 134, etaj
Iași, 700259 România
+ Hartă Google
Telefon
(+4) 0374 461219
Vezi site-ul web Loc de desfășurare