Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Descoperă „Oameni, cărți și vin”, un proiect marca JCI Iași

iulie 8, 2021 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Gratuit
Oameni și Cărți - JCI Iași 2021

Descoperă „Oameni, cărți și vin”, un proiect marca JCI Iași

Pe 8 iulie 2021, JCI Iași organizează o nouă ediție a proiectului „Oameni, cărți și vin”, o invitație la lectură și la o sesiune de business networking. Întâlnirea va avea loc la Humans AntiCafe, iar invitatul acestei ediții este Oana Nicolcea, Consultant HR cu o experiență în domeniu de 15 ani, în companii naționale și multinaționale.

Oameni, cărți și vin” se va desfășura pe 8 iulie, de la ora 19.00, la Humans AntiCafe. Evenimentul își propune să creeze un cadru relaxant pentru lectură și discuții pe baza unei cărți de dezvoltare personală și profesională. În această ediție, titlul asupra căruia ne îndreptăm atenția este „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” de John C. Maxwell, o carte care să te inspire să reușești în tot ceea ce îți propui. În plus, întâlnirea este un bun prilej de a descoperi și povestea Oanei Nicolcea, Master Trainer și Master Coach NLP certificat ARONLP și EANLP, Associate Power Coach CLI, Trainer, Speaker și Coach certificat John Maxwell Team, care va vorbi despre provocările, reușitele și lecțiile sale din sfera profesională. Cei care doresc să afle mai multe despre domeniul în care activează, sunt invitați să intre în dialog cu omul lunii, Oana, și cu ceilalți participanți.

Pentru a oferi o notă în plus de relaxare, acestei seri de carte și networking, Gramma Wines ne este alături, în calitate de partener principal al evenimentului, cu vinuri alese.

Proiectul „Oameni, cărți și vin”, inițiat de JCI Iași, se dezvoltă pe doi piloni: lectură și dezvoltare personală. Evenimentul vine ca răspuns la nevoia comunității ieșene de a descoperi bucuria lecturii clasice într-un cadru restrâns și relaxant și de a își mări lista de contacte pe partea profesională. „De la acest eveniment cu siguranță vei pleca cu o nouă perspectivă asupra dezvoltării tale profesionale dar și personale, cu cel puțin 10 contacte de business, la care se adaugă și experiența de viață a invitatului special din seara respectivă”, a declarat Bianca Ionel, președinte JCI Iași.

 

Pentru acest eveniment, sunt disponibile 20 de locuri și înscrierile pentru această ediție se fac accesând următorul formular: https://forms.gle/9JPFnFMZCGpE3WaH6

 

Despre JCI Iași

Junior Chamber International (Tânăra Cameră de Comerț) este o organizație non-guvernamentală pentru tineri lideri și antreprenori, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani. Înființată în anul 2006, JCI Iași contribuie la dezvoltarea comunității locale prin organizarea de proiecte în 4 arii de acțiune: antreprenoriat și afaceri, dezvoltare personală și profesională, comunitate și internaționalism.

JCI Iași

Web/Facebook: www.jciaiasi.ro/https://www.facebook.com/jciiasi

E-mail: contact@jciiasi.ro

 

Detalii

Dată:
iulie 8, 2021
Oră:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, , ,

Organizator

JCI Iași
Telefon
0744 212 295

Loc de desfășurare

Humans AntiCafe
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 26, interfon 02
Iasi, Iasi 700064 România
+ Hartă Google
Telefon
0741 112 526
Vezi site-ul web Loc de desfășurare