Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cum să devii supererou pentru copilul tău

august 23, 2017 @ 10:00 am - 12:30 pm

RON50.00

Pe principiul părinte liniștit, copii fericiți, seminarul vrea să contribuie la transformarea în bine a relațiilor dintre părinți și copii. Evenimentul se adresează părinților, educatorilor, bunicilor sau persoanelor ce lucrează cu copii.

Evenimentul este unul caritabil, sumele strânse din vânzarea biletelor fiind utilizate pentru fondul de burse al organizației. Cu acești bani, sunt susținte la liceu două eleve din mediul rural fără posibilități materiale. JCI Iași le asigură celor două tinere o bursă lunară de 150 de lei, până la finalizarea studiilor liceale.
Taxa de participare este de 50 de lei.

Evenimentul va avea loc pe data de 23 seprembrie 2017, începând cu ora 10.00, la Biblioteca „Gh.Asachi” – filiala Ion Creangă (Casa Sindicatelor).

Speakeri:

Anda Păcurar este psihoterapeut formator și practică psihoterapia în cadru privat. A studiat în țară și străinătate. Are stagii de pregătire efectuate în Irlanda, Germania, Olanda, Ungaria, Anglia, SUA. Anda va aborda tema „Cum să crești un copil independent și cu siguranță de sine”.

Irina Șubredu este psiholog. De aproape 12 ani lucrează la Universitatea „Al.I. Cuza”, iar din 2014 este responsabilă cu Centrul de Consiliere pentru studenți. Susține traininguri de dezvoltare a inteligenței emoționale și gestionare a emoțiilor de mai bine de zece ani.

Irina va aborda tema „Cum gestionăm emoțiile copiilor”.

Dr. Nicoleta Daniela Siminiceanu este medic specialist pediatru în cadrul centrului medical „Terramed Baby”, doctor în Ştiinţe Medicale, supraspecializare gastroenterologie. Dr. Siminiceanu este invitat în cadrul seminarului pentru a vorbi despre „Mituri și realitate în pediatrie”.

Înscrierile se pot face completând formularul de participare:
https://goo.gl/iokJB4

Contact:
Diana Sanda Baltă (Mihalcea) – Project Manager
dmihalcea_2002@yahoo.com
Sandu Gheorghiță – Vicepreședinte Responsabilitate Socială
sandu.gheorghita1@gmail.com

Detalii

Dată:
august 23, 2017
Oră:
10:00 am - 12:30 pm
Cost:
RON50.00
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

„Ion Creangă” (Casa Sindicatelor) a Bibliotecii Județene Iași.
Bulevardul Socola 134
Iasi, 700187 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 435 158