Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferințele BiblioZen: Conflictul interpersonal sub lupă

mai 28, 2017 @ 12:00 pm - 2:00 pm

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” (OMNOCON) invită publicul duminică, 28 mai 2017, începând cu ora 12.00, la Sala de lectură (Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.), la workshop-ul gratuit „Conflictul interpersonal sub lupă”, susținut de Oana-Liliana Timofte, consilier pentru dezvoltare personală, trainer, profesor psiholog. Cu acest workshop se încheie cea de a IV-a ediție a proiectului BiblioZen al Bibliotecii Județene Iași.

„Se întâmplă să avem conflicte interpersonale. Se întâmplă uneori să am conflicte!? Se întâmplă foarte des să am conflicte?! Tot timpul am conflicte?! Cât de prezent este conflictul în viața ta? Și când apare… cum reacționezi? Îi zâmbești sau te uiți urât la el? Fugi sau rămâi? Argumentezi sau taci? Chemi ajutor sau te lupți singur? Râzi? Plângi? Te înfurii? Pășești peste el și îți vezi mai departe de drum? Se poate întâmpla ca un conflict să fie de fapt o poveste, alteori întâlnirea unor povești de viață la o răscruce de drum. Deşi cei mai mulţi privesc conflictul ca pe o forţă negativă şi distructivă, el poate deveni o şansă pentru maturizare, învăţare, schimbare. Daca vrei să privești din mai multe puncte de vedere conflictele, dacă vrei să le înțelegi mai bine și să le transformi în șanse de schimbare pozitivă pentru tine, te aștept la acest workshop să analizăm împreună conflictele… sub lupă!” (Oana-Liliana Timofte)

Participarea este gratuită.

„BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene, se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară prin întâlniri periodice în care se dezbat diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a patra ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Vicepreşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

Detalii

Dată:
mai 28, 2017
Oră:
12:00 pm - 2:00 pm
Categorie Eveniment:

Organizatori

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași
Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” (OMNOCON)

Loc de desfășurare

Galeriile Comerciale „Stefan cel Mare”
Bulevardul Stefan Cel Mare Si Sfant 10
Iași, România
+ Hartă Google