Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferință de presă Re-GENERATOR. Microfestival de arte performative

februarie 19, 2019 @ 5:00 pm - 6:00 pm

Conferință de presă Re-GENERATOR. Microfestival de arte performative

Vă invităm la conferința de presă de deschidere a festivalului Re-GENERATOR. Microfestival de arte performative care va avea loc marți19 februarie, de la ora 17:00 în deschiderea festivalului la HALA FiX – Performing Art Space pe strada Bucium nr. 34, în incinta complexului Moldomobila. 

În perioada 19-23 februarie 2019, ASOCIAȚIA CENTRUL MULTIMEDIA TEATRU FIX organizează ediția-pilot a proiectului Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performativeindependent, experimental și performativ.

Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performative susține producția de noi conținuturi artistice și dezvoltarea publicului local, prin găzduirea, timp de 5 zile, în spațiul Hala FiX, de spectacole independente, discuții publice, workshopuri, sesiuni de creație, concerte precum și expoziții de artă vizuală.

Tema pentru această primă ediție este ReAct – acțiune-reacțiune-interacțiune. Concepută pe fluiditatea dublului sens, această temă sondează relația performativă dintre cele 3 elemente, atât pe latura socială a produselor culturale, cât și pe latura pur creativă, senzorială.

Vă asteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
februarie 19, 2019
Oră:
5:00 pm - 6:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

HALA FiX – Performing Art Space
Strada Bucium 34
Iași, 700265 România
+ Hartă Google
Telefon
0724 921 212
Vezi site-ul web Loc de desfășurare