Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert de jazz cu “Alexandra Lehmler Quartett”

decembrie 7, 2017 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Gratuit

Centrul Cultural German Iasi împreună cu The Trumpets, vă invită la o seară de jazz live cu trupa “Alexandra Lehmler Quartett” din Germania, joi, 7 decembrie 2017, începând cu ora 21:00 în The Trumpets.

Cvartetul, cu care saxofonista Alexandra Lehmler din Mannheim, a înregistrat noul său album, a fost selectat cu o foarte mare atenție. Festivalul Enjoy Jazz din 2014 i-a oferit acesteia ocazia de a realiza o formație ideală, un cvartet germano-francez, compus din vibrafonistul Franck Tortiller și toboșarul Patrice Héral, precum și Alexandra Lehmler la saxofon și contrabasistul Matthias Debus, partenerul ei atât de viață cât și de scenă.

Jazz-ul este o muzică personală, iar formația rezultată este o reflecție a personalității muzicale a Alexandrei Lehmler: pasională, energică, versatilă, cu un atașament deplin față de senzualitatea ritmului și melodiei, dar într-un mod foarte contemporan.

Cei patru artiști aflați într-un turneu în România, vor prezenta cel mai recent album al lor intitulat “Sans Mots”, care este în sine un tribut muzical al Alexandrei Lehmler adus copiilor și familiei sale, vieții de zi cu zi și dragostei. Alexandra Lehmler și muzicienii ei strălucesc prin interpretarea lor instrumentală și reușesc să impresioneze fiecare ascultător de la primul până la ultimul ton, chiar și fără cuvinte.

Alexandra Lehmler- saxofon
Franck Tortiller- vibrafon
Matthias Debus- contrabas
Patrice Héral- tobe

Evenimentul este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Știință Cercetare și Artă din Baden-Württemberg şi a Institutului Goethe.

Rezervări la numărul de tel: 0745 321 930

Detalii

Dată:
decembrie 7, 2017
Oră:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Centrul Cultural German
Strada Lascăr Catargi 38
Iași, 700107 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 214051
Vezi site-ul web Loc de desfășurare