Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert de colinde în beneficiul copiilor și tinerilor cu autism “Colinde in dar”

decembrie 20, 2017 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Lei30.00

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași, împreună cu Asociația Muzicală „Angeli”, organizează miercuri, 20 decembrie 2017, ora 19.00, la Ateneul din Iași, spectacolul caritabil “Colinde in dar”.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri necesare continuării terapiilor specifice pentru 30 de copii și tineri cu autism ce beneficiază de programele oferite de A.N.C.A.A.R. Iași.

Colindele din program vor fi interpretate de componenții celor trei coruri Angeli: Mini Angeli, dirijor Ovidiu Manolache, Angeli Junior, dirijor Mirela Palamariu și Angeli Senior, dirijor Manuel Giugula, avându-le ca invitate speciale pe sopranele Ana Maria Donose și Cristina Grigoraș, prim soliste ale Operei Naționale Române Iași.
„Îi invităm pe ieşeni sa participe la o seară magică în care colindele vor aduce, mai aproape de noi toți, atmosfera Crăciunului. Această perioadă din an ne determină să fim mai buni, mai preocupați de cei de lângă noi, mai deschiși spre acceptare și dăruire. Fiecare dintre noi poate să devină schimbarea de care un copil cu autism are nevoie, acordându-i șansa de a beneficia de terapii care să îl ajute să se dezvolte”, ne-a declarat Carmen Ghercă, președinta A.N.C.A.A.R. Iași.

Spectacolul va fi prezentat de jurnalista Raluca-Daria Diaconiuc și susținut de următorii parteneri media: TVR Iași, InfinitTV, Radio Romania Iași, Ziarul de Iași, IasiFun, inSociety.

Multumiri și: Muzeului Literaturii Române Iași, Casei de Cultură a Municipiului Iași „Mihai Ursachi, Casei de Cultură a Studenților Iași.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Prețul unei invitații este de 30 de lei de persoană, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate A.N.C.A.A.R. Iași. Pentru detalii și rezervări:
Carmen Ghercă, președinte A.N.C.A.A.R. Iași, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro.

Detalii

Dată:
decembrie 20, 2017
Oră:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Lei30.00
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare