Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Clubul Cinefililor – ÎNSCRIERI

aprilie 4, 2019 @ 6:00 pm - aprilie 30, 2019 @ 8:00 pm

Gratuit

Clubul Cinefililor – ÎNSCRIERI

Îți faci aproape zilnic un selfie reprezentativ pentru arta fotografică și apoi, neapărat, regizezi – cu pisica și/sau papagalul – un film singular în arta cinematografică, pe care, imediat, le transmiți întregii lumi prin rețelele de socializare? Da?! În acest caz, te rugam să NU citești acest anunț care conține doar invitații ce te pot afecta cultural și emoțional.

Clubul Cinefililor

Ești disponibil(ă) în fiecare miercuri, între orele 18 și 20? Vrei să faci parte dintr-o comunitate pasionată de arta cinematografică, înființată în 2005, care – în peste șapte sute de întâlniri – a vizionat și a discutat fragmente din creațiile realizate de peste două sute de regizori aflați pe toate longitudinile, de la Est la Vest?
Dorești să susții o muncă voluntară și neremunerată în folosul celor care îți împărtășesc o pasiune culturală? Poți să plătești 0 (zero) lei pentru înscriere? Atunci, vino cu noi! Dar numai după ce te informezi din:
https://www.facebook.com/pg/clubulcinefililoriasi/about și
https://clubul-cinefililor.blogspot.com/

Clubul Fotografilor

Ești disponibil(ă) cel puțin bilunar, marțea, între orele 18 și 20? Vrei să faci parte dintr-o comunitate pasionată de arta fotografică, înființată în 2008, care – în peste două sute de întrevederi și peste trei sute de expoziții – a vizionat și a discutat mii de lucrări realizate de sute de fotografi aflați pe toate latitudinile, de la Nord la Sud?
Dorești să susții o muncă voluntară și neremunerată în folosul celor care îți împărtășesc o pasiune culturală? Poți să plătești 0 (zero) lei pentru înscriere? Atunci, vino cu noi! Dar numai dupa ce te informezi din:
http://clubulfotografiloriasi.ro/despre-noi și
https://www.facebook.com/clubulfotografiloriasi.

O inițiere în Fotografie

Ești disponibil(ă) bisăptămânal, lunea și joia, între orele 18 și 20, vreme de douăzeci de întâlniri? Vrei să participi la o activitate înființată în 2008, care – în treizeci și trei de ediții – a insuflat la peste opt sute de persoane un somn mititel?
Dorești să privești peste o mie de imagini și planșe din lumea scrierii și desenului cu lumină?
Poți să plătești două sute de lei pentru cele patruzeci de ore de vise fotografice garantate, cu altitudini și atitudini diferite? Atunci, vino cu noi! Dar numai după ce te informezi din:
http://dan-mititelu.ro/teme și
https://www.facebook.com/Dan.Mititelu.Copou.Iasi.

Te așteptăm la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” din b-dul „Carol I”, Parcul Copou, de luni până vineri, între orele 17 și 18, cu entuziasm și un act de identitate valid pentru a completa o fișă de înscriere.

DOAR TU NE MAI LIPSEAI !

Detalii

Începe:
aprilie 4, 2019 @ 6:00 pm
Se termină:
aprilie 30, 2019 @ 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Organizator

Clubul Cinefililor
Email
ab_danniella@yahoo.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Casa de Cultură „Mihai Ursachi”
Bulevardul Carol I (Parcul Copou)
Iași, 700506 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 267547
Vezi site-ul web Loc de desfășurare