Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Casa de Cultură a Studenților din Iași sărbătorește 63 ani de la înființare

noiembrie 3, 2020 @ 5:00 pm - noiembrie 5, 2020 @ 8:00 pm

Casa de Cultură a Studenților din Iași sărbătorește 63 ani de la înființare

Încă de la apariția ei, Casa de Cultură a Studenților din Iași a devenit un adevărat reper în viața culturală și spirituală a Iașului și apoi a țării, reușind să transforme într-un punct de referință, și reper de atracție pentru toți care îi pășesc pragul.

Anii de studenție pentru cei care au făcut sau fac parte din formațiile ce activează aici, le-au rămas un punct nodal, un adevărat reper, în memorie.

La Casa de Cultură a Studenților și-au început activitatea, participând ca învățăcei la cursurile organizate și îndrumate de specialiști, personalități din cultura ieșeană, devenite repere ale românilor.

Profesionalism, continuitate și consecvență, acestea au fost și sunt principiile după care se desfășoară întreaga activitate din această instituție, pentru studenții care găsesc aici o oază de liniște, de formare și de informare.

Chiar dacă e o perioadă dificilă pentru noi toți, încercăm să fim alături de publicul nostru prin evenimente culturale, care vor putea fi urmărite online. Așa cum ne-am obișnuit ieșenii vom organiza o serie de manifestări care vor evidenția munca depusă de studenți prin intermediul momentelor artistice. ”, a consemnat Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților Iași.

Program

Până pe 5 noiembrie 2020 au loc „Zilele Casei de Cultură a Studenților“. În această perioadă v-am pregătit o serie de manifestări culturale-artistice ce vor avea scopul de a evidenția rolul pe care instituția noastră l-a avut și îl are în mediul studențesc.

Zilnic, până pe 5 noiembrie, în intervalul orar 17:00-20:00 așteptăm tinerii în Iulius Mall la „Zilele Bobocului Ieșean”. Activitatea desfășurată la „Zilele Bobocului Ieșean” oferă posibilitatea tinerilor să afle despre activitățile pe care le desfășurăm la Casa de Cultură a Studenților. Reprezentanții de la cluburile noastre vor realiza ateliere demonstrative cu cei care vor trece pe la standul „CCS”.

Pe 4 noiembrie 2020, trupele Casei de Cultură a Studenților din Iași și partenerii Academia Models și Hometown Dance vor prezenta mai multe momente artistice, într-un spectacol intitulat „Behind the door”. Premiera surprinde momente, obiceiuri și amintiri petrecute în spatele ușilor cluburilor artistice.

Pe 5 noiembrie 2020, de la ora 18:00 vă invităm să urmăriți online pe pagina de Facebook a Casei de Clultură a Studenților Iași, expoziția portret realizată de membrii clubului de arte vizuale „ConceptArt”. „Light Rembrandt”are ca temă iluminarea portretului în stilul Rembrandt. Acest stil reproduce în fotografie modul în care celebrul pictor a redat lumina în multe dintre portretele sale și se caracterizează prin triunghiul luminos care se formează sub ochiul subiectului, pe partea mai puțin luminată a feței. Expozanţii sunt: Daniel Moisii, Gabriel Popa, Adrian Arpinte, Sebastian Bîrzu, Bogdan Cîmpan, Casian Mitu, Marius Enache, Paul Adrian Băhnăreanu, Ana Teodora Busuioc.

Detalii

Începe:
noiembrie 3, 2020 @ 5:00 pm
Se termină:
noiembrie 5, 2020 @ 8:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Casa de Cultură a Studenţilor
Strada Vasile Conta 30
Iași, 700106 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 410615
Vezi site-ul web Loc de desfășurare