Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BUZZCamp

octombrie 25, 2017 @ 11:00 am - 5:00 pm

Gratuit

Pe 25 octombrie, BUZZCamp invită studenții și proaspeții absolvenți din Iași, la cea mai noua ediție, cu tema Your Career Travel Guide, pentru o întâlnire cu angajatorii lor preferați, la Camera de Comerț și Industrie.

Tinerii din Iași au șansa să participe la cea de-a 18-a serie de conferințe și workshop-uri menite să le ofere un preview al viitorului lor profesional și chiar să le aducă jobul mult visat.

Mai mult, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii BUZZCamp și vor afla informații despre cum este mediul de lucru în companiile participante la eveniment.

Ediția cu numarul 18 a BUZZCamp va fi punctul de start în carieră pentru mii de studenți și proaspeți absolvenți din toată țara. Evenimentul își propune să pună participanții în contact direct cu cei mai doriți angajatori, de la care să afle informații prețioase pentru cariera lor, iar la final, pot pleca de la BUZZCamp cu un job, cu premii și excursii în Europa.

Obiectivul nostru este comun cu cel al tinerilor – de a-i ajuta pe aceștia din urmă să pornească la drum alături de cele mai bune companii și să îi motivăm să ajungă la performanțe cu ajutorul conferințelor ținute de oameni de succes, care ne inspiră.

La ediția din Iași vor fi prezente companii precum British American Tabacco, Conduent, Secureworks si SCC pentru a cunoaște tineri cu potențial pe care vor să îi formeze în cadrul departamentelor lor.

Mai mult, participanții vor primi, în cadrul conferinței The Republic of Personal Development, sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top precum Georgiana Dragomir, managing director Grapefruit, Puiu Bogdan, founder Soft&Grace, Alexandra Gugiuman, Redactor-șef și owner InSociety și Gabriela Zboiu, psihoterapeut și consilier pentru dezvoltare personală.

În cadrul celei de-a doua conferințe, The Federation of Your Dream Career, vor primi informații prețioase de orientare în carieră de la reprezentanți ai companiilor participante, iar la workshopuri vor avea ocazia să se facă remarcați și să plece cu un job.

Evenimentul se va desfășura la nivel național, în principalele opt mari orașe din țară: București, Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Sibiu, Brașov, Craiova și Constanța.

Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe https://goo.gl/AukXjH .

Details

Date:
octombrie 25, 2017
Time:
11:00 am - 5:00 pm
Cost:
Gratuit
Event Category:

Venue

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi
Bulevardul Carol I 27
Iași, 700507 România
+ Google Map
Phone
0374 462462