Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Bucuria Caligrafiei

august 26, 2019

Gratuit

Bucuria Caligrafiei

Ca în fiecare vară, activitățile recreative organizate de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași s-au bucurat de un imens succes nu doar în rândul publicului tânăr și foarte tânăr, mărturie stau sutele de copii participanți și nenumăratele mesaje de mulțumire sau de felicitare primite de la părinți. Vacanța este pe sfârșite și pregătim noi activități pentru perioada imediat următoare începerii anului școlar, însă până atunci îi invităm la activitățile programate în ultima săptămână a programului „Biblioteca de vacanță”, derulat în această vară sub genericul „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”.

La Filiala „Vasile Alecsandri” din cartierul Nicolina, luni, 26 august 2019, se desfășoară o nouă întâlnire a clubului  „Bucuria Caligrafiei”.

Participarea la toate aceste activități este gratuită, dar este condiționată de deținerea unui permis de intrare la biblioteca noastră, permis care se obține gratuit în baza actelor de identitate. Pentru o bună organizare, rugăm doritorii să trimită un e-mail la adresa programe@bjiasi.ro sau să ne apeleze telefonic, la numărul 0753024405, precizând și numărul de permis. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.

Detalii

Dată:
august 26, 2019
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Organizator

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași

Loc de desfășurare

Filiala „Vasile Alecsandri”
Str. Petre Țuțea nr. 7 , Bloc 911, Tronson 2-3 , parter , Cartier Nicolina I
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0332/110050
Vezi site-ul web Loc de desfășurare