Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Biblioteca de Sport” – Ediția a II-a

iulie 13, 2017 @ 4:00 pm - 6:00 pm

Gratuit

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași așteaptă publicul de toate vârstele în fiecare joi, începând cu 13 iulie 2017, de la ora 16,00, pe esplanada de la CUB (Bd. Ștefan cel Mare) la ediția cu numărul 2 a proiectului „Biblioteca de Sport”. Timp de patru săptămâni, instructori și sportivi de performanță ai Iașului vor susține sesiuni sportive (aerobic, arte marțiale, fitness) sau de dans sportiv, belly dance, dansuri caraibice (salsa, bachata, kizomba).

Prima întâlnire este rezervată artelor marțiale și se va desfășura sub îndrumarea maestrului în sport Ionuț Pârju.
În completare, Secția de Împrumut Carte pentru Adulți a organizat expoziția tematică de carte „Biblioteca de Sport” și a alcătuit o listă cu propuneri de lectură pentru vacanță.

Proiectul este implementat în parteneriat cu Clubul Sportiv Master San Iași și Bel Art Iași și se adresează tuturor membrilor comunității de toate vârstele.

Înscrierile se pot face la început pentru toate sesiunile sau săptămânal la sediul bibliotecii (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin), pe pagina de Facebook, cât și prin partenerii din proiect.

Participanții vor primi diplome, permise gratuite de intrare în bibliotecă, iar primii înscriși vor primi vouchere de la partenerii proiectului.

Participarea este gratuită.

Detalii

Dată:
iulie 13, 2017
Oră:
4:00 pm - 6:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Organizator

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași

Loc de desfășurare

La Cub
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10-12
Iași, 700063 România
+ Hartă Google