Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Autori Iubiți și Cărțile lor la Iași – DORU CĂSTĂIAN

ianuarie 14, 2019 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Autori Iubiți și Cărțile lor la Iași – DORU CĂSTĂIAN

În cadrul Programului AICI „Autori Iubiți și Cărțile lor la Iași”, Iașul Cultural și Librăriile SEDCOM LIBRIS vă invită luni, 14 ianuarie 2019, începând cu ora 17.00, la Casa Cărții Iași, Sala de Evenimente, etaj II, Bdul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 57, la întâlnirea cu autorul, profesor de filosofie și traducător, DORU CĂSTĂIAN.

Va prezenta, pe lângă autor: Prof. drd. Bogdan CARANFILOF.

Moderatoare și gazdă a serii va fi Nicoleta MUNTEANU, coordonator ALECART.

Doru Căstăian este un profesor de științe socio-umane interesat de temele tabu ale școlii și societății românești, de la evoluționism, relația știință-credință, la metodele pedagogice care dezvoltă copiilor spiritul critic.

Predă filosofie, logică, economie și cultură civică într-un liceu de arte din Galați și, pentru că este atât de bun în ceea ce face, a primit premiul Merito, unul dintre cele mai importante care se acordă dascălilor din România.

Recent, Doru și-a strâns un set de eseuri pe teme de educație într-o carte, Cum și de ce (mai) educăm”, la Editura Ratio et Revelatio, ocazie cu care am și făcut un interviu cu el, ca să aflu dacă predarea evoluționismului ar fi utilă în școli și cum este perceput la nivelul liceenilor conflictul cultural dintre viziunea conservatoare și cea modernă.

Detalii

Dată:
ianuarie 14, 2019
Oră:
5:00 pm - 7:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Casa Cartii Iasi
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 57
Iasi, 700259 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 211 656