Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Autori Iubiți și Cărțile lor la Iași – CORINA OZON

ianuarie 18, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Autori Iubiți și Cărțile lor la Iași – CORINA OZON

În cadrul Programului AICI „Autori Iubiți și Cărțile lor la Iași”, Iașul Cultural și Librăriile SEDCOM LIBRIS vă invită vineri, 18 ianuarie 2019, începând cu ora 18.00, la Casa Cărții Iași, Sala de Evenimente, etaj II, Bdul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 57, la întâlnirea cu scriitoarea CORINA OZON.

Vor prezenta, pe lângă autoare, prietenii noștri: Lector univ. dr. Nicoleta DABIJA și eseistul Gabriel MARDARE. Moderatoare și gazdă a serii va fi doamna Irina STRATULAT.

 

Corina Ozon este doctorandă în anul 1 la Școala Doctorală în Științe ale Comunicării, Universitatea București, și la CTS-IARSIC, CORHIS EA 7400, la Universitatea Paul Valéry Montpellier (Franța). Corina Ozon a absolvit programul MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010. A fost timp de zece ani jurnalist de investigaţie în presa scrisă (ziarul Ora) şi televiziune (Antena 1), iar în prezent lucrează în PR&Comunicare la o companie națională. A debutat în 2014 cu romanul Zilele amanţilor (ed. Herg Benet), care s-a transformat într-un bestseller la scurt timp după apariție și, la cererea cititorilor, a devenit primul dintr-o serie primită cu același entuziasm și mult discutată pe rețelele sociale, din care mai fac parte romanele Nopțile amanților (2015), Amanții 3.0 (2015) și Divorțurile amanților (2017). În afara acestei serii, a publicat și volumul de povestiri Până când mă voi vindeca de tine (2016) și romanul Tentații (2016). Cărțile Corinei Ozon sunt citite mult și în diaspora. A avut întâlniri cu cititorii români la Londra, la Madrid și la Torino. În afară de scris și literatură, Corina Ozon e pasionată de pictură, de fizica cuantică, de neuroștiințe și psihologie. Are o fiică, Iulia, și o pisică tărcată, Benjamin. Crede că intelligence is sexy şi obişnuiește să afirme: „Spune-mi ce muzică asculţi ca să-ţi spun cine eşti“.

 

„Ne naștem cu cromozomul iubirii, strecurat cu grijă în spirala ADN, însă,

dacă nu știm cum să o folosim, va acţiona instinctiv și haotic.

Părinţii sunt cei care transmit acest pachet genetic, preluat de la generaţiile anterioare. Câţi dintre noi am fost învăţaţi să vorbim despre iubire și cum să o facem?”

(Corina Ozon, „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”)

Detalii

Dată:
ianuarie 18, 2019
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Casa Cartii Iasi
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 57
Iasi, 700259 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 211 656