Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ateliere de mărțișoare la Palatul Culturii din Iași

februarie 18, 2020 @ 10:00 am - martie 6, 2020 @ 1:00 pm

Lei10

Ateliere de mărțișoare la Palatul Culturii din Iași

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe continuă seria Atelierelor DICE: Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ, desfășurate în Sala de Educație Muzeală de la Palatul Culturii, cu o temă dedicată mărțișorului, simbol al reînnoirii timpului şi al renaşterii naturii.

Vă invităm să povestim despre semnificația Sărbătorii Mărțișorului și să confecționăm împreună mărțișoare, pe care să le dăruiți celor dragi. Pentru a ne asigura că în dimineața de 1 martie, fiecare dintre noi va avea un mărțișor protector, vom da startul atelierelor de mărțișoare, marți, 18 februarie 2020 și vom continua până pe 6 martie 2020.

Dedicate grupurilor de elevi și preșcolari, Atelierele DICE: Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ sunt programate să se desfășoare de marți până vineri, de la orele 10.00 și, respectiv, 13.00.

În cadrul atelierelor, desfășurate pe parcursul a 60 – 90 minute, participanții vor putea confecționa trei tipuri de mărțișoare, având la dispoziție toate materialele necesare.

Biletul costă 10 lei și include o scurtă vizită la Muzeul Etnografic al Moldovei.

Printre atelierele în derulare în această perioadă se numără și „Tainele ceramicii Cucuteni”, „Lumea animalelor fantastice”, „Eu, tu și florile”, „(Auto)Portretul”, „Atelier de țesut la gherghef”.

 

Complexul Muzeal Național „Moldova” (CMNM) Iași aplică standardele GDPR în vigoare – Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

În acest context, CMNM informează beneficiarii cu privire la faptul că participarea la activitățile instituției poate implica fotografierea/ filmarea/ înregistrarea, pe parcursul derulării acestora.

Neexprimarea dezacordului în acest sens este considerată a fi acordul tacit al participanților față de posibila utilizare de către CMNM a acestor materiale, în scop de prezentare și promovare.

Detalii

Începe:
februarie 18, 2020 @ 10:00 am
Se termină:
martie 6, 2020 @ 1:00 pm
Cost:
Lei10
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Complexul Naţional Muzeal „Moldova” Iaşi
Telefon
0232 218383
Email
contact@palatulculturii.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palatul Culturii Iași
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1
Iași, 700028 România
+ Hartă Google
Telefon
+40.232.275.979
Vezi site-ul web Loc de desfășurare