Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier de lectură și dezbatere „Vînătorii de cărți”

decembrie 12, 2017 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Marți, 12 decembrie, de la ora 17:00, găzduim un atelier de lectură extrem de interesant. Cea mai nouă apariție din colecția Junior a editurii Polirom va fi dezbătută de elevii de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Iași și elevii Colegiului Național „Emil Racoviță” din Iași.

Vor fi prezente și vor modera discuțiile

Prof. Mihaela Vlioncu
Prof. dr. Ruxandra Nechifor
Prof. conf. dr. Emanuela Ilie

Vînătorii de cărți este una dintre cele mai vîndute cărți pentru copii în anul 2015 și a fost finalistă la numeroase premii.

Emily are 12 ani şi s-a mutat de cîteva zile în San Francisco. Nu-i place nimic aici, cu o singură excepţie: e oraşul idolului ei, Garrison Griswold, un editor care a inventat cel mai apreciat joc online pentru şoarecii de bibliotecă. În Vînătorii de cărţi, căci acesta e numele jocului, cărţile sînt răspîndite prin toată ţara şi pot fi găsite cu ajutorul unor indicii care se adună într-un puzzle.

Dar Emily află că Griswold a fost atacat şi e în comă, iar nimeni nu ştie nimic despre superjocul pe care urma să-l lanseze. Împreună cu noul ei prieten, James, Emily descoperă o carte foarte ciudată, plină de greşeli intenţionate.

Toată lumea crede despre ea că face parte din jocul lui Griswold şi că va conduce la un premiu foarte valoros. Dar cei doi copii nu sînt singurii care încearcă să ajungă la premiu; în com petiţie intră şi nişte tipi răi şi cruzi şi astfel începe o cursă contracronometru, în care miza jocului nu este doar să dezlegi misterul înaintea atacatorilor, ci mai ales să rămîi în viaţă pînă la sfîrşit.

Detalii

Dată:
decembrie 12, 2017
Oră:
5:00 pm - 7:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Librarium
Bulevardul Tudor Vladimirescu
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0332 730743
Vezi site-ul web Loc de desfășurare