Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier de caligrafie cu Lavinia Bejenariu

august 30, 2019 @ 3:00 pm - 6:00 pm

Lei50

Atelier de caligrafie cu Lavinia Bejenariu

Dacă ești pasionat de caligrafie, ți-ar plăcea să știi cum să scrii frumos de mână cu stiloul pe hârtie, dacă îți dorești să afli mai multe despre această artă vizuală clasică și să poți trimite prietenilor dragi scrisori de neuitat, așa ca altădată, Lavinia Bejenariu te așteaptă în cadrul Târgului pentru Școală EXCELSIOR să participi la Atelierul său de Caligrafie.

Întâlnirile vor avea loc în Atrium Palas Mall Iași vineri, 30 august, de la 15 la 18, și sâmbătă, 31 august, de la 15 la 16.

Taxa de participare în valoare de 50 lei, necesară pentru achiziționarea instrumentelor de scris, a fișelor de lucru și a caietului de caligrafie, va fi achitată în ziua primului atelier la organizatoarea Atelierului, doamna Lavinia Bejenariu, ca suport pentru Asociația SOARE – Solidaritate, Altruism, Responsabilitate.

Vă așteptăm! Atelierele se vor desfășura în Atrium, nivel 0, Palas Mall Iași. EXCELSIOR, un produs educațional creat de Sedcom Libris Iași, susține și promovează arta sub toate formele de frumos pe care le poate îmbrăca aceasta pentru rolul său fundamental în dezvoltarea, educarea și formarea personalității copiilor pe plan afectiv, cognitiv și estetic.

Detalii

Dată:
august 30, 2019
Oră:
3:00 pm - 6:00 pm
Cost:
Lei50
Categorie Eveniment:

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare