Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Artiștii de la Teatrul Luceafărul readuc publicul în săli!

ianuarie 6, 2021 @ 5:30 am - ianuarie 10, 2021 @ 12:00 pm

Artiștii de la Teatrul Luceafărul readuc publicul în săli!

După ce aproape două luni de zile (noiembrie și decembrie) au rămas în contact cu fanii doar în sistem online, difuzând cu acces gratuit pe pagina Facebook creațiile proprii, la început de an artiștii de la Teatrul Luceafărul sunt deciși să își recucerească publicul atrăgîndu-l în sălile de spectacole.

Teatrul ieșean pentru copii și tineret a fost primul care a jucat în incintă în 2021, pe 3 ianuarie, iar cea dintâi săptămână a anului va reuni pe afiș o serie maraton cu cele mai atractive producții din repertoriul curent.

Pe lângă bucuria de a putea reinvita publicul la sediu  și de a livra emoții în mod direct, echipa are în vedere și faptul că intervalul 4-10 ianuarie este unul de vacanță. Așa încât vor să reamintească adevărul că evenimentele teatrale sunt o foarte bună soluție de petrecere elevată a timpului liber.

Programul arată așa:

PRIVIGHETOAREA după H.C. Andersen (miercuri, 6 ianuarie, sala mică, ora 17.30)

MUZICANȚII DIN BREMEN după Frații Grimm (joi, 7 ianuarie, sala mică, ora 17.30)

CAPRA CU TRE IEZI după Ion Creangă (vineri, 8 ianuarie, sala mică, ora 17.30)

RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ după H.C. Andersen  (sâmbătă, 9 ianuarie, sala mică, ora 12)

MOTANUL ÎNCĂLȚAT după Ch. Perrault (duminică, 10 ianuarie, sala mare, ora 12).

Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului (între orele 10-14 și înainte cu o oră de începerea reprezentației) sau de pe platforma bilet.ro.

Întrucât deocamdată regulile sanitare îngăduie un număr limitat la 30 la sută din capacitatea maximă a sălilor, doritorii trebuie să se grăbească pentru a-și asigura locurile.

Oltița Cântec:

„Reactivarea obișnuinței de-a veni la teatru trebuie făcută cu titluri irezistibile, iar Teatrul nostru are în repertoriu puneri în scenă ale unor capodopere clasice în versiuni inovative, care pun în evidență calitățile actoricești ale trupei noastre. Actorii de la Luceafărul sunt talentați și stăpânesc mijloace de expresivitate interpretativă care îi pun în valoare. Le-a fost dor să evolueze în fața publicului, iar reluarea reprezentațiilor live e un semn încurajator că teatrul va reveni la normalitatea tipică artelor vii”, precizează teatrologul Oltița Cântec, directorul artistic al Teatrului Luceafărul.

Details

Start:
ianuarie 6, 2021 @ 5:30 am
End:
ianuarie 10, 2021 @ 12:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Teatrul Luceafarul

Venue

Teatrul pentru Copii si Tineret Luceafarul, Iasi
Strada Grigore Ureche 5
Iasi, 700259 România
+ Google Map
Phone
0232 212662
View Venue Website