Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Al șaptelea pitic 3D

februarie 17, 2018 @ 12:00 pm - 1:30 pm

Lei15.00

Regia: Boris Aljinovic, Harald Siepermann
Cu: Otto Waalkes, Mirco Nontschew, Boris Aljinovic
Gen: animație, aventură, comedie
Durata: 87 minute

Haideţi să pornim în marea aventură fantastică a celor şapte pitici!

Este ajunul celei de-a 18-a aniversări a prinţesei Rose, iar la castelul Fantabularasa tot regatul se pregăteşte pentru sărbătoare. Au sosit deja Albă ca Zăpada, cei şapte pitici, Cenuşăreasa şi Scufiţa Roşie. Chiar înainte ca orologiul să bată miezul nopţii, Bobo, cel mai mic dintre pitici, o înţeapă din greşeală pe Printesa Rose (Frumoasa din Pădurea Adormită) cu un ac blestemat, iar întregul regat cade într-un somn de o sută de ani!

Bobo şi ceilalţi şase pitici pornesc într-o aventură periculoasă, pentru a-l găsi pe Jack, care să o trezească pe Rose cu sărutul lui. Ei îi vor înfrunta cu vitejie şi umor pe dragonul care scuipă flăcări şi pe Dellamorta, vrăjitoarea cea rea şi geloasă!

Aprecieri ale presei internaționale:

„O parodie după o poveste cunoscută care aduce împreună Albă ca Zăpada, Frumoasa din Pădurea Adormită şi alte poveşti, într-o aventură fabuloasă dincolo de bariera timpului.”
– Peter Simek, DALLAS MAGAZINE

„Perfect pentru copii.” – VARIETY

„Un film original, amuzant şi atrăgător care excelează din atâtea puncte de vedere! Animaţia este foarte bine realizată, povestea are un suflu nou, completată de cântece şi de dans, cu surprize din partea celor mai neaşteptate personaje. Al şaptelea pitic este un film pe care îl vor îndrăgi toţi membrii familiei.” – Jeri Jacquin, MILITARY PRESS

Details

Date:
februarie 17, 2018
Time:
12:00 pm - 1:30 pm
Cost:
Lei15.00
Event Category:

Venue

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Google Map
Phone
0744652662 / 0751127741
View Venue Website