Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

#1000pentruFiX

noiembrie 26, 2017 @ 5:00 pm - 7:00 pm

În 2015, în Cesena, Italia, 1000 de fani ai muzicii rock s-au adunat pentru a cânta împreună ’’ Learn to fly’’ de la Foo Fighters.
În 2016 s-au adunat 1000 de oameni în jurul Colosseumului să prindă pokemoni.
În 2017 în Dallas, US, peste 5000 de oameni s-au adunat la muzeul de artă pentru a sărbători cea de-a 110a aniversare a Fridei Kahlo, dintre care peste 1000 au venit îmbrăcați în stilul artistei.

Pe 26 noiembrie 2017 în Iași, pe strada Bucium nr 34 ne dorim să adunăm 1000 de oameni la Hala FiX. Motivul pentru care vă dorim alături de noi e simplu: avem nevoie de voi în clipul de prezentare pentru campania noastră de crowdfunding. Ne dorim ca întreaga comunitate adunată în jurul FiXului de-a lungul a 5 ani de activitate și cei care vor să vină de acum în familia extinsă FiX să fie parte din filmuletul de promovare pe care îl vom folosi la viitoarea campanie de crowdfunding ce va fi demarată în decembrie. Între orele 17:00 și 18:00 vom trage câteva cadre ghidați de echipa FiX.

Avem nevoie de voi pentru ca cel mai nou proiect Teatru FiX, de care v-am tot povestit până acum, să fie transformat cât mai repede într-un spaţiu complet funcţional, pornind de la partea de construcţii şi până la cea de dotări şi tehnică. Și cum orice campanie de succes are nevoie de un clip de prezentare care să convingă, ce poate convinge mai mult decât o comunitate care se adună în jurul unei idei în care crede?

Deci tot ce trebuie să faceți e să veniți duminică pe 26 noiembrie alături de noi la Hala FiX, pe strada Bucium nr. 34. Vă așteptăm așadar să punem împreună bazele celui mai nou proiect al comunității! Vrem ca artiştii independenţi şi publicul ieşean să aibă la dispoziţie un spaţiu în care să se poată desfăşura şi comunica liber și vrem ca și tu să faci parte din el.

O să vă pregătim o serie de surprize de care ne-ar părea rău să nu vă bucurați!

De asemenea, pentru cei care nu ne știți, mai jos aveți o scurta prezentare a ceea ce suntem, ce facem, ce am făcut în primii 5 ani și ce ne dorim să facem mai departe.

Suntem Teatru FiX. De cinci ani, suntem singurul teatru independent din Iaşi şi singurul teatru independent cu sediu din zona Moldovei. În aceşti ani, am produs în regim propriu 13 spectacole şi am găzduit alte câteva zeci de piese de teatru, festivaluri, concerte, workshopuri şi vernisaje. Credem din tot sufletul în puterea de regenerare pe care o are cultura asupra unei comunităţi şi asupra unui spaţiu.

Vrem să deschidem HALA FIX, poate cel mai mare teatru independent din România. Am închiriat un spațiu de 1600mp dintr-un fost complex industrial şi am investit peste 60.000 de euro în reabilitarea lui. S-au construit pereţi noi, stâlpi de rezistenţă, s-au montat uşi, s-au construit băi. Totul s-a făcut prin eforturile proprii. Din nefericire, însă, resursele noastre s-au consumat în totalitate, în ciuda faptului că spaţiul este departe de a fi finalizat. Avem nevoie de materiale de construcţii, mobilier, scenotehnică şi, mai ales, încălzire. Tocmai de aceea, vrem să dăm startul unei campanii de crowdfunding care să ne ajute să acoperim o parte din necesităţi.

Pe scurt: we need the crowd to get the funding. 26 noiembrie 2017 între 17:00 și 19:00.

Detalii

Dată:
noiembrie 26, 2017
Oră:
5:00 pm - 7:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

HALA FiX
Strada Bucium 34
Iași, 700265 România
+ Hartă Google
Telefon
0724 929212